Uusimmat

Video: Martin Scorsese tarjosi vihdoinkin selityksen sille, miksi hän ei osallistunutkaan Jokeri-elokuvan tekemiseen

06.11.2019 10:13 Muropaketin toimitus

Jokeri-elokuva lainaa melko suoraan ohjaaja Martin Scorsesen klassikkoelokuvista.

Odotetun The Irishman -elokuvan ohjaaja Martin Scorsese tarjosi vihdoinkin selityksen sille, miksi hän ei toiminutkaan Jokeri-elokuvan tuottajana, kuten alun perin oli tarkoitus.

Todd Phillipsin ohjaaman ja Joaquin Phoenixin tähdittämän kehutun megamenestyksen tuottivat lopulta Phillips, Bradley Cooper ja Scorsesen pitkäaikainen yhteistyökumppani Emma Tillinger Koskoff. Nyt ohjaaja avaa syitään skipata Jokeri BBC:n haastattelussa.

– Tunnen Toddin ja elokuvan oikein hyvin, sillä minun tuottajani Emma Tillinger Koskoff tuotti Jokerin. Mietin sitä paljon viimeisen neljän vuoden aikana, mutta tulin lopulta tulokseen ettei minulla ole aikaa toimia Jokerin tuottajana, Scorsese sanoo.

– Tiedän tietysti että Jokeri on saanut vaikutteita minun elokuvistani, sillä Todd kertoi asiasta minulle. Mutta syyt miksi en lähtenyt mukaan olivat simppelisti henkilökohtaisia, ohjaaja jatkaa.

Jokeri lainaa melko suoraan muun muassa Scorsesen Taksikuski- ja Koomikkojen kuningas -elokuvia, kuten suunnilleen jokaisessa elokuvan arviossa on mainittu.

Scorsesen The Irishman -mafiaspektaakkeli saapuu Netflixiin 27. marraskuuta.