Video: Näin luotiin Applen upean For All Mankind -avaruussarjan maailma

22.11.2019 10:11 | Muropaketin toimitus

For All Mankind -sarja on Apple Plus -suoratoistopalvelun parasta antia.

Hieno For All Mankind -avaruusdraama sai ensi-iltansa maailmanlaajuisesti Apple Plus -suoratoistopalvelun lanseerauspäivänä 1. marraskuuta, jolloin tarjolle tuli kolme jaksoa.

Tänään katsottavaksi ilmestyi kuuden jakso, ja pari päivää sitten Apple julkaisi videon, jossa kurkataan kulissien taakse ja kerrotaan kuinka sarjan 1970-luvun maailma ja avaruuskohtaukset on toteutettu. Neljän minuutin mittainen pätkä on oikeasti kiinnostavaa kamaa, sillä Muropaketin kehuvassa arviossakin todettiin muun muassa seuraavaa:

”Apple on selvästi syytänyt tähänkin sarjaan reippaasti rahaa, sillä 1970-luvun alkupuolen maailma näyttää siltä kuin kuuluukin. Lavastus, puvustus, värimäärittely, erikoistehosteet ja kaikki muu on tehty aivan viimeisen päälle, ja ohjaajat suorastaan herkuttelevat menneen vuosikymmenen fiiliksellä sekä komeilla avaruuskohtauksilla.”

Sarjan pääpäsmärinä toimii parhaiten esimerkiksi Star Trek: TNG:n käsikirjoittajana ja vuoden 2004 Battlestar Galactica -sarjan luojana tunnettu Ronald D. Moore.

Muropaketin uusimmat