Video: Star Trek: Picard -sarja alkaa tämän viikon perjantaina

21.01.2020 09:32 | Muropaketin toimitus

Sir Patrick Stewart palaa kapteeni Jean-Luc Picardin rooliin uudessa Star Trek -sarjassa.

CBS All Access -suoratoistopalvelu on julkaissut uuden promovideon Star Trek: Picard -sarjasta, jossa ääneen pääsevät pääosanesittäjä Sir Patrick Stewart sekä muun muassa vastaavat tuottajat Alex Kurtzman ja Akiva Goldsman.

Star Trek: Discovery -sarjankin luonut Kurtzman on aiemmin luvannut Picardin olevan jotain aivan muuta kuin Discovery, jota on kritisoitu muun muassa liiallisesta räiskinnästä. Videopätkässä Stewart muistuttaa myös, ettei kyseessä ole Star Trek: The Next Generation.

Mukana on kuitenkin siitä tuttuja hahmoja, sillä rooleihinsa palaavat ainakin Brent Spiner (Data) Jonathan Del Arco (Hugh the Borg), Marina Sirtis (Deanna Troi) ja Jonathan Frakes (William Riker). Mukana on myös Star Trek: Voyager -sarjasta tuttu Jeri Ryan (Seven of Nine).

Picardissa näyttelevät myös Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Evan Evagora (Fantasy Island), Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Mr. Mercedes, Penny Dreadful) ja Isa Briones (American Crime Story: Versace).

Picard alkaa Yhdysvalloissa tämän viikon torstaina 23. tammikuuta CBS All Access -palvelussa ja nähdään muualla maailmassa heti seuraavan päivän puolella perjantaina Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelussa.