Uusimmat

Video: Voisiko Ryan Gosling olla uusi Batman? Näyttelijä hyytyi täysin kysymyksen kuultuaan

12.09.2018 14:52 Muropaketin toimitus

Batmanin tulevaisuudesta ei ole oikein mitään varmuutta, eikä julkisuuteen ole annettu mitään vinkkejä kuka viittasankaria seuraavaksi valkokankailla esittää. Se voisi olla vaikka Ryan Gosling.

Variety on julkaissut mielenkiintoisen videon Ryan Goslingin haastattelusta. Videolla Goslingilta kysytään, haluaisiko tämä esittää Batmania tai olla muuten osallisena supersankarielokuvassa, ja tilanne menee todella erikoiseksi. Gosling näyttää siltä, ettei tiedä lainkaan miten päin olisi tai mitä sanoisi.

Luulisi, että kuuluisalla näyttelijällä, jota ei ole vielä nähty supersankarielokuvissa, olisi varastossa valmis vastaus tuohon kysymykseen. Moni joko haluaisi päästä mukaan tai sitten kertoo suuntaavansa kunnianhimonsa muuhun suuntaan. Gosling kuitenkin jää tilanteessa aivan sanattomaksi, aivan kuin hänellä olisi jotain salattavaa.

Batmanin tulevaisuushan on tätä nykyä avoin. Virallisesti ei ole paljastettu kuka viittasankaria mahdollisesti esittää valkokankailla seuraavan kerran, jos Ben Affleck ei enää palaa hahmon pariin.

Seuraavaksi Ryan Gosling nähdään valkokankailla Damien Chazellen ohjaamassa Neil Armstrong -elokuvassa Ensimmäisenä Kuussa, joka saa Suomen ensi-iltansa 12. lokakuuta.

Kuva elokuvasta Blade Runner 2049