Videovuokraamoleffan palauttamatta jättäminen johti putkareissuun 10 vuotta myöhemmin

17.02.2014 09:45 | Muropaketin toimitus

Monster-In-Law

Vuokraelokuvien palauttamista on tietyn ihmisryhmän kovin vaikea muistaa. Joskus seurauksena on pahempaakin kuin pelkkä sakko tai vuokrauskielto.

Viihdesivusto TMZ uutisoi viikonloppuna mielenkiintoisesta tapauksessa Etelä-Carolinassa, USA:ssa. Nainen nimeltä Kayla Finley pidätettiin viime torstaina hänen asioidessaan sheriffin pakeilla. Selvisi nimittäin, että Finleystä oli tehty rikosilmoitus lähes 10 vuotta sitten.

Finley oli jättänyt vuonna 2005 palauttamatta vuokraelokuvan Dalton Videolle. Videovuokraamo on jo vuosia sitten ehtinyt sulkea ovensa, mutta teki sitä ennen rikosilmoituksen saamattomasta asiakkaastaan.

Poliisi oli jossain vaiheessa 2000-luvun alkupuolta koettanut tavoittaa Kayla Finleyta siinä kuitenkaan onnistumatta. Koska videokasetin katoamisessa oli kyse sangen pienestä rikkeestä, hautautui tapaus tärkeämpien alle ja jäi sinne. Kun kissa kuitenkin nousi nyt pöydälle, Finley pidätettiin ja hän joutui putkaan muutamaksi tunniksi.

Palauttamatta jäänyt elokuva ei suinkaan ollut mikään klassikko tai muuten mestariteos. Kyseessä oli murska-arvostelut saanut Anoppi on pahin – Monster-In-Law. Kasetin nykyinen sijaintipaikka ei ole viranomaisten tiedossa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: TMZ