Vielä lisää Twin Peaksia? Kyle MacLachlan kertoo oman näkemyksensä

15.01.2018 21:03 | Muropaketin toimitus

Twin Peaksin paluu oli viime vuoden suurimpia tv-tapauksia. Sarjan keskushahmoa esittävä Kyle MacLachlan kertoo sen mahdollisesta jatkumisesta neljännelle tuotantokaudelle.

Twin Peaksin isä David Lynch ei pitänyt kiirettä sarjansa jatkon suhteen. Ensimmäisten kahden tuotantokauden jälkeen kesti 25 vuotta ennen kuin sarja sai viime vuonna jatkoa.

Sarjan keskeisessä roolissa etsivä Cooperina (sekä uudella tuotantokaudella myös Dougie-nimisenä hahmona) esiintyvä Kyle MacLachlan pohtii /Filmin haastattelussa Twin Peaksin mahdollista, neljättä tuotantokautta. Hänen mukaansa se Lynchin omaperäisen hämärälle tyylille uskollisena tulee jos on tullakseen:

”Davidillä [Lynch] on ihan oma prosessinsa. Hän palaa asiaan jos palaa asiaan, omaan tahtiinsa. Siihen voi mennä 10 minuuttia tai 10 vuotta. En tiedä. Jos päätämme tehdä sitä lisää, olisin ehdottoman innostunut palaamaan mukaan. Ne hahmot ovat aina kiehtovia.”

Uuden tuotantokauden epäselvä lopetus kieltämättä jättää tilaa myös jatkolle, mutta hämäräperäisyys on Lynchin tapa antaa katsojalleen tilaa ajatella itse.

”David haluaa katsojan kokevan hänen tekemänsä valinnat sen sijaan että yrittäisi täyttää niitä odotuksia, mitä katsojat kuvittelevat saavansa. Eli olemme kaikki samalla matkalla yhdessä”, MacLachlan kertoo.