UUSIMMAT

Vieläkö Hugh Jackmanin robottileffa voi saada jatko-osan vai menikö se juna jo?

08.09.2014 21:20 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/realsteelhughjarobotti.jpg

Shawn Levyn ohjaama ja Hugh Jackmanin tähdittämä robottinyrkkeilyelokuva Real Steel sai verrattain hyvän vastaanoton vuonna 2011. Ensi-illasta on siis jo aikaa, mutta jatko-osasta ei ole kuulunut mitään aikoihin. Vieläkö moinen voisi ilmestyä?

Täysi mahdottomuus Real Steel 2 ei ole, mutta mitä enemmän aikaa kuluu, sitä epätodennäköisemmäksi sen tekeminen muuttuu.

Shawn Levy kommentoi asiaa Superhero Hype -sivustolle avoimeen sävyyn:

”Olemme kehitelleet kaikessa hiljaisuudessa jatko-osaa Real Steelille 3,5 vuoden ajan. Olemme saaneet joitakin hienoja käsikirjoituksia, mutta Hugh ja minä teemme jatko-osan vain, jos tarina tuntuu tuoreelta, mutta myös hahmojen matkan pitää tuntua tuoreelta. Emme vielä ole löytäneet käsikirjoitusta, jossa nämä molemmat osa-alueet toteutuisivat. Yritykset jatkuvat, mutta tiedän kyllä, että kello käy koko ajan.”

Levyn mukaan sekä hän että Hugh Jackman rakastavat Real Steeliä yhä, ja jos sopiva käsikirjoitus tuntuu, elokuva toteutuu kyllä.

”Toivottavasti se tapahtuu kuitenkin pian, sillä muuten meillä ei välttämättä ei enää ole samanlaista yleisöä. Katsotaan miten käy”.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Superhero Hype