UUSIMMAT

Vieläkö Kick-Ass 3 voisi toteutua? Hahmon luonut Mark Millar selitti, mikä jatko-osan tilanne nyt on

01.12.2021 12:30 | Muropaketin toimitus

Aaron Taylor-Johnsonin tähdittämä Kick-Ass julkaistiin vuonna 2010. Jatko-osan Matthew Vaughnin ohjaama elokuva sai vuonna 2013.

Aikuisemmille katsojille suunnattujen supersankarielokuvien joukossa vuonna 2010 julkaistu Kick-Ass oli edelläkävijä. Aaron Taylor-Johnsonin tähdittämä ja Matthew Vaughnin ohjaama elokuva sai jatko-osan kolme vuotta myöhemmin Jeff Wadlow’n ohjaamana, mutta kolmatta elokuvaa ei ole kuulunut.

Screen Rantin haastattelussa hahmon luonut Mark Millar tarjoaa oman näkemyksensä huhutusta Kick-Ass 3:sta. Hänen mukaansa elokuvasta ei ole keskusteltu lainkaan, mutta ei hän sen mahdollisuutta kokonaan sulje pois tulevaisuudessa.

“Puhun Matthew Vaughnin kanssa kolme kertaa viikossa, koska hän on yksi parhaita ystäviäni, mutta meillä ei ole mitään suunnitelmia, koska minä olen Netflixillä ja hän työskentelee Applen kanssa ja Kick-Ass puolestaan on Universalin. Meillä ei siis ole mitään suunnitelmia, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa meillä on yksi viimeinen tarina kerrottavanamme, tarinalinjan suuri finaali. Itsekin pidän siitä ajatuksesta, että myöhemmin voisimme palata hahmoihin, jotka kaikki elävät omilla suunnillaan, joten siinä voisi olla jotain ideaa”, Millar selittää.

Hän kuitenkin painottaa vielä, että tällä hetkellä heillä “sataprosenttisesti ei ole mitään suunnitelmia” tehdä Kick-Ass 3:a.