Vieläkö Rey ja muut uudet Star Wars -hahmot palaavat joskus? “Emme ole unohtaneet heitä”, Lucasfilmin pomo vihjasi

24.11.2021 09:04 Muropaketin toimitus

Kolmen tuoreimman Star Wars -elokuvan hahmot tekevät todennäköisesti paluun.

Lucasfilmin pomo Kathleen Kennedy kertoo Empire-lehden Boba Fett -teemaisessa tuoreimmassa numerossa joulukuun lopussa Disney+:ssa alkavasta hahmon omasta The Book of Boba Fett -sarjasta. Hän paljastaa myös, ettei tuoreimpien Star Wars -elokuvien hahmoja ole unohdettu kokonaan, vaan he palaavat todennäköisesti vielä joskus.

– Emme ole todellakaan unohtaneet heitä, emmekä unohda. Hahmot jatkavat elämäänsä, myös sarjoja ja elokuvia suunnittelevien ihmisten mielissä, Kennedy sanoo.

Star Wars -elokuvien episodit 7-9 eivät olleet kovin kummoisia tekeleitä, mutta niissä oli monia kiinnostavia hahmoja. Haluaako esimerkiksi kukaan pääosakolmikon näyttelijöistä koskaan palata rooleihinsa on täysin avoinna. Erityisesti Adam Driverilla riittää rooleja hienoissa elokuvissa. Myös Daisy Ridley ja John Boyega etenevät urillaan, vaikka eivät olekaan nousseet samanlaiseen suosioon kuin Driver.

The Book of Boba Fett -sarja alkaa 29. joulukuuta. Se jatkaa tarinaa suoraan siitä, mihin The Mandalorian -sarjan toinen kausi päättyi. Sarjan pääpäsmäreinä toimivat onneksi The Mandalorian -sarjastakin vastanneet Jon Favreau ja Dave Filoni, joten Boba Fett -palkkionmetsästäjä on hyvissä käsissä.