Uusimmat

Vihdoinkin vihjeitä Guardians of the Galaxy 2:n tarinasta

21.06.2016 13:20 Tatu Junni

Ensi keväänä ilmestyvästä Guardians of the Galaxy Vol 2:sta on julkaistu ensimmäinen juonikuvaus.

Stitch Kingdom -sivuston julkaisema synopsis kuuluu kaikessa yleisluontoisuudessaan seuraavasti:

”Marvelin Guardians of the Galaxy Vol 2 jatkaa joukkion seikkailuja, kun he matkaavat yhä syvemmälle kosmokseen. Guardiansien on taisteltava pitääkseen tuoreen perheensä kasassa Peter Quillin syntyperän salaisuuksien paljastuessa. Vanhoista vihollisista tulee uusia liittolaisia ja sarjakuvista tutut fanisuosikit saapuvat sankareidemme avuksi Marvelin valkokangasuniversumin laajentuessa”.

Uusista hahmoista tiedossa on jo ennestään Mantis. Muuten Marvel on onnistunut suojelemaan elokuvan hahmogalleriaa onnistuneesti.

James Gunnin ohjaama Guardians of the Galaxy Vol 2 on heinäkuussa esillä San Diegon Comic-Conissa. Siellä elokuvasta paljastetaan varmasti lisää, kenties jopa kuvamateriaalia. Pääosia Galaksin vartijoiden toisessa valkokangasseikkailussa esittävät Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Chris Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan ja Kurt Russell.

Guardians of the Galaxy
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat