UUSIMMAT

Viides Evil Dead -elokuva on tekeillä – Nyt on luvassa jotain ihan uutta

09.06.2020 08:34 | Muropaketin toimitus

Seuraava Evil Dead -elokuva on löytänyt ohjaajansa.

Bruce Campbell kertoo Empire-lehden uuden numeron haastattelussa viidennen Evil Dead -elokuvan etenevän. Eläkkeelle Ashin roolista jäänyt Campbell ei itse esiinny elokuvassa, eikä se ole myöskään jatkoa Fede Alvarezin ohjaamalle Evil Dead -rebootille, vaan luvassa on jotain ihan uutta.

– Me juttelimme juuri puhelimessa Lee Croninin kanssa, joka Sam Raimi valitsi käsikirjoittamaan ja ohjaamaan seuraavan Evil Dead -elokuvan. Hän on ohjannut aiemmin siistin The Hole In The Ground -leffan. Uusi Evil Dead julkaistaan niin pian kuin mahdollista, Campbell sanoo.

Seuraavan Evil Deadin päähenkilö on ilmeisesti nainen ja Ashin tapaan aivan tavallinen tallaaja.

– Haluamme pitää Evil Deadin ajankohtaisena ja sen sankarit sekä sankarittaret aivan normaaleina ihmisinä, Campbell jatkaa.

Suomessa ohjaajaksi valitun Croninin The Hole in the Ground -debyyttielokuva pääsi jopa laajempaan levitykseen, joka johtui lähinnä sen Suomi-kytkyistä. Sen sivuosassa esiintyi Kati Outinen ja myös kameran toisella puolella työskenteli suomalaisia. Muropaketin arviossa elokuvasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Tunnelmallisessa kauhuelokuvassa äiti pelkää joko menettäneensä järkensä tai sitten hänen lapsensa on vaihdokas tai riivattu. Irlannin syrjäseudulle sijoittuva elokuva menettää tehoaan loppua kohti.”

Arvostelu: The Hole in the Ground on tunnelmallista kauhua Irlannin syrjäseudulta

The Hole in the Groundin voit vuokrata esimerkiksi iTunesista tai YouTubesta.