Uusimmat

Viime vuoden pahimpiin floppeihin lukeutuva leffa vihdoin Suomessa

21.01.2014 13:50 Muropaketin toimitus

R.I.P.D.

Jeff Bridgesin ja Ryan Reynoldsin tähdittämän R.I.P.D. – Haamukytät -elokuvan piti saada ensi-iltansa Suomessa viime vuonna. Sitten elokuva floppasi USA:ssa ja julkaisua siirrettiin meillä syksyyn.

Loppujen lopuksi Men In Blackilta haiskahtava haamuhassuttelu jäi meillä kokonaan vailla teatteriesitystä. Nyt ne, jotka eivät ole langenneet torrentien houkutuksiin, voivat vihdoinkin nähdä elokuvan ja todistaa omin silmin, mistä on kyse; R.I.P.D. tuli myyntiin DVD:nä ja Blu-ray:na tammikuun alkupuolella.

R.I.P.D. keräsi maailmanlaajuisesti 78 miljoonan dollarin lipputulot. Sen budjetti puolestaan oli 130 miljoonaa – eli ei, jatko-osaa ei ole luvassa. Harva sitä tuskin odottaakaan, sillä R.I.P.D.:n saamat arvostelut eivät päätä huimaa.

Robert Schwentken ohjaaman elokuvan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Jeff Bridges ja Ryan Reynolds näyttelevät haamukyttiä RIPD:ssa, poliisivoimissa, joka on koottu jo kuolleiden poliisimiesten haamuista. Heidän tehtävänään on suojella eläviä ihmisiä pahoilta hengiltä, jotka naamioituvat tavallisiksi ihmisiksi. Letkeä sheriffi Roy Pulsifer (Bridges) on RIPD-veteraani. Hän saa parikseen Nick Walkerin (Reynolds), tähtietsivän, joka kuolee kesken parhaiden vuosiensa. Tämä epätavallinen parivaljakko lähtee yhdessä taistelemaan vihaisia, oikeutta pakoilevia sieluja vastaan, jotka haluavat päästä valtaan ja lopettaa tuntemamme elämän.”

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Jeff Bridges uutuuselokuvastaan, joka floppasi niin pahasti, ettei sitä tuotu edes Suomeen 19.9.2013
o R.I.P. R.I.P.D.! Ryan Reynoldsin ja Jeff Bridgesin sarjisfloppi ei pääsekään Suomessa elokuvateattereihin 21.8.2013
o Pakko se on todeta: Ryan Reynoldsin ja Jeff Bridgesin sarjisleffa floppasi totaalisesti 29.7.2013
o Voi itku ja synkeys! Ryan Reynoldin ja Jeff Bridgesin höpökauhistelu ei saavukaan Suomeen kesällä 17.6.2013

Teksti: Tatu Junni

Muropaketin uusimmat