Viimeinen Snowpiercer-traileri on nyt julkaistu: Tältä näyttää Netflixissä julkaistava uusi scifi-sarja, jota on odotettu jo vuosia

07.05.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

Snowpiercer alkaa TNT-kanavalla 17. toukokuuta ja julkaistaan sen jälkeen Netflixissä Suomessakin.

Ranskalaiseen sarjakuvaan perustuva, hartaasti odotettu tieteissarja Snowpiercer alkaa vihdoin tässä kuussa. Ensimmäinen jakso julkaistaan TNT-kanavalla 17. toukokuuta, minkä jälkeen sarja on nähtävillä jakso viikossa -tahdilla myös Netflixissä. Tarkkaa julkaisupäivää Netflixissä ei kuitenkaan ole vielä kerrottu.

Snowpiercer-sarja kertoo maailmanlopun jälkeen jäistä maailmaa kiertävässä junassa elävästä yhteiskunnasta. Sarjan on kerrottu sijoittuvan kronologisesti ennen Bong Joon-hon vuonna 2013 ohjaaman, samannimisen elokuvan tapahtumia, minkä pääosaa esitti Chris Evans.

Sarjan pääosissa nähdään Jennifer Connelly ja Daveed Diggs. Näyttelijäkaartissa mukana ovat myös muun muassa Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ja Jaylin Fletcher. Showrunnerina toimii Graeme Manson (Orphan Black).

Muropaketin uusimmat