Uusimmat

Viimeiseksi jäänyt X-Men-elokuva oli elokuvateattereissa täysi floppi – The New Mutants -kammotus ampaisi silti vuokratuimmaksi leffaksi useassa palvelussa

26.11.2020 08:19 Muropaketin toimitus

The New Mutants -elokuvasta vaikuttaa muodostuvan hitti murska-arvioista huolimatta.

Vuosia myöhästynyt X-Men-elokuvasarjan päätösosa ja spin-off The New Mutants sai ensi-iltansa syyskuun alussa, mutta korona-aikana kovinkaan moni ei katsonut sitä valkokankaalta. Kriitikot myös lyttäsivät leffan melko yksimielisesti. Esimerkiksi Metacriticin yhteen keräämien arvostelujen keskiarvo tällä hetkellä vain 43/100.

The New Mutants tuotti teatterikierrokselleen maailmanlaajuisesti vain noin 45 miljoonaa dollaria.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että leffasta on muodostumassa yhdysvaltalaisissa VOD-palveluissa jonkin sortin hitti. Leffa komeilee sekä Vudun että FandangoNOW’n ykkössijalla.

Josh Boonen ohjaama fantasiatrilleri julkaistaan Suomessa Blu-raylla 18. tammikuuta 2021. Digitaalinen versio tullee tarjolle tätä ennen, mutta tarkka päivä ei ole vielä selvillä. The New Mutants lytättiin myös Muropaketin yhden tähden arvostelussa, joss siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Disney dumppasi The New Mutantsin elokuvateattereihin keskellä koronapandemiaa, eikä järjestänyt monissa maissa pressinäytöksiä lainkaan. Tämä oikeastaan kertoo The New Mutantsista kaiken tarvittavan. Elokuva on täysin mitäänsanomatonta teinihömppää, kuin parodia X-Men-elokuvista ja sekoitus 1990-luvun teinisaippuasarjoja, Buffy the Vampire Slayeria ja kummituskartanokauhua.”

Arvostelu | The New Mutants on X-Men-elokuvista huonoin – Teiniystävällinen kauhufantasia tuntuu kehnon tv-sarjan pilottijaksolta