Uusimmat

Villi teoria: Saw-elokuvien Jigsaw on oikeasti Yksin kotona -elokuvien Kevin

09.01.2019 21:01 Muropaketin toimitus

Ensimmäisen Saw-elokuvan ohjannut James Wan ottaa kantaa internetissä kiertävään villiin teoriaan, jonka mukaan Saw-elokuvien Jigsaw olisikin aikuiseksi kasvanut Yksin kotona -elokuvien Kevin.

James Wan on tällä hetkellä uransa huipulla, sillä hänen ohjaamansa Aquaman tahkoaa satoja miljoonia elokuvateattereiden lippuluukuilla. Wan teki ohjausdebyyttinsä aikoinaan kauhuelokuvalla Saw, minkä vuoksi on mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä Wan on internetissä kiertävästä teoriasta, joka yhdistää Saw-elokuvat Yksin kotona -elokuviin.

Vuodesta 2014 asti kiertäneen teorian mukaan Yksin kotona -elokuvien Kevin McCallister kasvoi aikuiseksi ja hänestä tuli John Kramer, eli Saw-elokuvien Jigsaw.

Cinemablendin uutisen mukaan Wan on nyt ensimmäistä kertaa kommentoinut teoriaa:

”Se kuulostaa mahtavalta. Olisihan minun pitänyt tietää, että Macaulay Culkinista kasvaa aikuisena John Kramer. Mielestäni se on mahtavaa. Olen otettu siitä, että ihmiset käyttävät aikaa pitääkseen hauskaa tällaisten faniteorioiden kanssa. Siksi teen näitä elokuvia. Haluan, että faneilla on hauskaa niiden kanssa.”

Wan ei siis myönnä teorian paikkansapitävyyttä, mutta toisaalta hän ei myöskään kiellä sitä…