Vin Diesel selitti riitaansa Dwayne Johnsonin kanssa tavalla, joka herätti vain lisää kysymyksiä

23.06.2021 17:05 | Muropaketin toimitus

Vin Dieselin ja Dwayne Johnsonin välit tulehtuivat Fast & Furious -elokuvien kuvauksissa. He ovat kuitenkin kertoneet korjanneensa tilanteen.

Dwayne Johnsonin esittämä Luke Hobbs astui mukaan Fast & Furious -sarjaan sen viidennessä elokuvassa. Hahmosta tuli niin suosittu, että vuonna 2019 julkaistiin spinoff-elokuva Hobbs & Shaw. Kulisseissa kuitenkin kuohui, sillä Johnsonin ja päätähti-tuottaja Vin Dieselin välit tulehtuivat kunnolla.

Fast & Furious 9:n julkaisu on aivan nurkan takana. Men’s Healthin haastattelussa Diesel kommentoi tuota välirikkoaan Johnsonin kanssa muistellessaan viidennen F&F -elokuvan tekoa.

“Hobbsin hahmo oli aika rankka luoda. Minun lähestymistapaani hahmon esittämiseen voi kuvata sanoilla ’tough love’. Tuottajana minun piti sanoa, että otamme Dwayne Johnsonin, joka tunnetaan wrestlingin puolelta, ja pakotamme elokuvien katsojat suhtautumaan hänen hahmoonsa kuin johonkin sellaiseen, jota he eivät tunne – ja niin Hobbs iski kuin jyrä. Siitä estetiikasta olen todella ylpeä. Se vaati paljon työtä. Meidän piti päästä perille ja välillä se vaati hieman rajua rakkautta”, Diesel selittää.

Dieselin ja Johnsonin välit tulehtuivat kunnolla vuonna 2016, mutta sittemmin kaksikko on saanut sovittua riitansa. Siitä huolimatta Johnson ei ole mukana pian julkaistavassa Fast & Furious 9:ssa.