Vin Diesel vääntää nyt kättä Fast & Furious -elokuvista yllättävän tahon kanssa

01.05.2020 09:01 | Muropaketin toimitus

Tuottajien kilta PGA ei suostu antamaan Vin Dieselille virallista tuottajan leimaa.

Fast & Furious 9 myöhästyi koronapandemian vuoksi vuodella, mutta miljardeja takovan kaahailuelokuvien sarjan tähti Vin Diesel taistelee myös toisenlaista vastustajaa vastaan. Varietyn uutisen mukaan Diesel on nimittäin vuosien ajan pyrkinyt saamaan virallista tunnustusta tuottajana.

Tuottajien kilta PGA ei ole lukuisista vetoomuksista huolimatta suostunut myöntämään hänelle virallista tuottajan leimaa. Kyseinen leima näkyy elokuvassa tuottajan nimen perässä kirjainyhdistelmänä “p.g.a.” ja sen tärkein funktio on, että merkillä varustettu tuottaja voidaan palkita Oscar-gaalassa parhaan elokuvan palkintoa jaettaessa. Studiotasolla leiman saaneita tuottajia palkitaan usein bonuksilla hyvästä menestyksestä.

Dieselin panosta Fast & Furiousin menestykseen ei voi kiistää, mutta hänen tähtistatuksensa kerrotaan ulottuvan myös miehen päivittäiseen käyttäytymiseen, mikä taas ei toimi tuottajan roolissa. Tuottajan harteilla on elokuvan budjetti, eivätkä useiden tuntien myöhästelyt päivittäisistä palavereista ainakaan pienennä budjettia.

Tuottajien killan valintaprosessiin kuuluvat nimettömänä tehdyt kyselyt elokuvan tuotannossa työskenteleviltä muilta tekijöiltä.

Muropaketin uusimmat