Uusimmat

Vin Dieselin Fast & Furious 9:n näyttelijäkaartiin kiinnitettiin laulaja, jonka Suomen keikan peruuntuminen harmitti faneja kovasti viime kesänä

23.10.2019 17:00 Muropaketin toimitus

Laulaja Cardi B joutui perumaan keikkansa Flow-festivaalilla viime kesänä. Nyt hän on liittynyt Fast & Furious 9:n näyttelijäkaartiin.

Ensi toukokuussa julkaistava Fast & Furious 9 kerää lisää uusia kasvoja riveihinsä. Nyt Vin Diesel on paljastanut Instagram-tilillään julkaisemassaan videossa, että mukana nähdään myös laulaja Cardi B. Aiemmin julkistettuja näyttelijäkiinnityksiä ovat olleet Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Ludacris, Helen Mirren ja Charlize Theron. Uusina kasvoina mukana nähdään muun muassa Finn Cole, Michael Rooker, Amber Sienna ja John Cena.

Cardi B:n oli määrä esiintyä viime kesänä myös Helsingissä Flow-festivaaleilla, mutta kiertueaikataulusyistä joutui perumaan elokuiset keikkansa Euroopassa. Näin häntä ei nähty myöskään Flow’ssa.

Yhdeksännen varsinaisen Fast & Furious -elokuvan kuvaukset ovat Dieselin mukaan loppusuoralla ja hän itse kertoo olevansa “näännyksissä”. Justin Linin ohjaama Fast & Furious 9 julkaistaan 22. toukokuuta 2020.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Last day in the UK! Pa mi Gente… #Fast92020 #Fatherhood

Henkilön Vin Diesel (@vindiesel) jakama julkaisu

Muropaketin uusimmat