Virallinen Rendel-traileri on julkaistu: Mikkelin maskimies haastaa Marvelin supersankarit

15.05.2017 10:01 Muropaketin toimitus

Syyskuussa ensi-iltansa saavan supersankarielokuva Rendelin ensimmäinen täyspitkä traileri on julkaistu.

Ensimmäinen elokuvateatterikierrokselle pääsevä suomalainen supersankariseikkailu kertoo synkästä kostajasta, joka pistää kampoihin julmalle rikosjärjestölle.

Rendelin taustatarina kuuluu seuraavasti:

”Euroopan armottomin rikollisjärjestö VALA on jo vuosia lahjonut virkamiehiä runnoakseen läpi testaamattoman Nh25-rokotteen kolmannen maailman pahaa aavistamattomille markkinoille. Naamioitu mies aloittaa iskunsa VALA-järjestön joukkoja vastaan aiheuttaen suuria taloudellisia menetyksiä. Alkaa salaperäinen yöllisten iskujen sarja, jossa veri roiskuu ja raha palaa – kirjaimellisesti. Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. VALA, voimattomana sissisotaa vastaan, värvää riveihinsä kansainväliset palkkasoturit. Kasvottoman kostajan haastaessa kasvotonta korporaatiota alkavat molempien naamiot rakoilla. kukaan ei peräänny: totuuden hetki on nyt.”

Jesse Haajan ohjaaman ja ideoiman Rendelin käsikirjoituksesta vastaavat Pekka Lehtosaari, Miika J. Norvanto ja Timo Puustinen.

Elokuvan nimiosaa esittävän Kris Gummeruksen lisäksi Rendelin näyttelijäkaartista löytyvät myös Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Biance Bradey, Sheila Shah, Michael Majalahti, Michael Hall, Alina Tomnikov, Aake Kalliala ja Reino Nordin.

1,3 miljoonan euron budjetilla tuotetun Rendelin henkinen koti on Mikkelissä, mutta elokuvaa on kuvattu myös Kajaanissa, Varkaudessa, Helsingissä, Sotkamossa, Kuopiossa ja Puolangalla.

Rendel
Kaikki jutut aiheesta