Voi luoja… Fifty Shades of Greyn tekijöiltä on luvassa Gran Turismo -videopelileffa

03.03.2015 08:21 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/gran_turismo_6_arv_0uut1.jpg

Vuonna 1997 PlayStationilla käynnistyneestä Gran Turismo -pelisarjasta aiotaan tehdä elokuva. Tietenkin.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan Sony Pictures on jo aloittanut neuvottelut Gran Turismosta ohjaaja Joseph Kosinskin kanssa. Mies tunnetaan parhaiten Tronin jatko-osasta Tron: Perintö sekä Tom Cruisen kikkailuscifistelystä Oblivion. Molemmat viihdyttäviä ja näyttäviä, joskin loppupeleissä aika yhdentekeviä elokuvia.

Eli toisin sanoen Joseph Kosinski voisi sopia hyvinkin Gran Turismon kippariksi, sillä mitään suurta draamaa ja filosofista fiilistelyä elokuvaan ei (toivottavasti) olla puskemassa. Lisäksi ohjaaja on halunnut tehdä kaahailuleffan jo pitkään. Taannoin Kosinski koetti tehdä kaaradraaman Go Like Hell yhdessä Tom Cruisen ja Brad Pittin kanssa, mutta tuo projekti ei ole edennyt tiettävästi mihinkään.

Gran Turismon näyttelijöistä ei vielä ole tietoa, mutta tuottajiksi on jo värvätty 50 Shades of Greysta (!) tutut Michael Deluca ja Sana Brunetti sekä Josh Bratman, DeVon Franklin ja Elizabeth Cantillon. Kun ottaa huomioon millaista kuraa Fifty Shades oli, ei näistä kiinnityksistä voi liiemmin innostua. Tosin viimeisen 20 vuoden näytöillä ei hullukaan intoile enää etukäteen Hollywoodin pelileffoista…

Arvostelu: Fifty Shades of Grey – Seksiakti juustoraastimenkin kanssa on kivempaa

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter