Voi mitä herkkua! Lähes kuusiminuuttinen Cloud Atlas -traileri ja ohjaajien kommentaari [video]

27.07.2012 09:15 | Muropaketin toimitus

Ensi vuoden alkupuolella Eurooppaan tulevan Cloud Atlaksen traileri on lähes kuusi minuuttia pitkä. Ohjaajat Andy ja Lana Wachowski sekä Tom Tykwer kertovat kommenttiraidassa, miksi: elokuvaa kun on niin pirun vaikea selittää.

Varsinkin Wachowskien esiintyminen on harvinaista herkkua, ohjaajat kun eivät juurikaan viihdy julkisuudessa. Nyt elokuva lienee ollut kuitenkin niin hankala markkinoida, että sisarukset päättivät astua kameran eteen ja murjaista muutaman vitsin.

David Mitchellin palkittuun Pilvikartasto-kirjaan pohjautuvassa elokuvassa näyttelevät mm. Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving ja Ben Whishaw. Mielenkiintoista elokuvassa on se, että jokainen näyttelijä esittää useita eri rooleja – kirjahan rakentuu kuudesta yhteennivoutuvasta tarinasta.

Cloud Atlas saa ensi-iltansa USA:ssa 26. lokakuuta. Muu maailma joutuu kuitenkin odottamaan Wachowskien ja Tykwerin filmatisointia hieman pidempään. Eurooppaan Cloud Atlas saapuu vasta vuoden 2013 alkupuolella. Arvatenkin myös Suomen julkaisu tapahtuu vasta tässä vaiheessa.

Traileri:

Ohjaajien kommentaari:

Teksti: Kesätoimitus