Voiko Pirates of the Caribbean -elokuvia tehdä ilman Johnny Deppiä? Tätä mieltä ovat elokuvasarjan muut näyttelijät

24.10.2019 20:01 Muropaketin toimitus

Pirates of the Caribbean -elokuvat ovat olleet tauolla sen jälkeen, kun Disney päätti, ettei halua jatkaa niitä enää Johnny Deppin kanssa.

Pirates of the Caribbean -elokuvat ovat tienanneet yhteensä yli 4,5 miljardia dollaria lippukassoilla, mikä ei ole mikään huono tulos, kun ottaa huomioon, että ne perustuvat Disneylandin huvipuistoajeluun. Viimeisimmän, vuonna 2017 valmistuneen Salazar’s Revenge -elokuvan jälkeen franchise on kuitenkin ollut määrittelemättömän mittaisella tauolla.

Disney on antanut ymmärtää, että se olisi kiinnostunut jatkamaan franchisea, mutta ilman keskeisessä roolissa nähtyä Johnny Deppiä. Cinemablend haastatteli kahta Deppin rinnalla pienemmissä rooleissa työskennellyttä PotC-näyttelijää ja kyseli heiltä tuntemuksia elokuvasarjan jatkosta.

Pommeja heittelevää Jacoby-merirosvoa esittänyt Vince Lozano on sitä mieltä, ettei haluaisi ketään toista näyttelijää Jack Sparrow’n rooliin. “Johnny Depp oli Jack Sparrow’n roolissa ikoninen, ja niin olivat myös Geoffrey Rush, Orlando Bloom ja Keira Knightley. On hankala korvata näitä esiintyjiä, jotka ovat niin kiinni elokuvassa. Olen sitä mieltä, että jokin kokonaan toisenlainen voisi toimia, mutta jos he aikovat korvata Jack Sparrow’n toisella näyttelijällä niin en tiedä olisiko se kovin fiksu juttu.”

Merirosvo-Martya esittänyt Martin Klebba on samoilla linjoilla: “Sen pitäisi olla joku, jolla on valtava, valtava vetovoima lippuluukuilla, koska en usko että tarina voi muuten pitää kiinni eilisen päivän faneistaan, jos se ei tarjoa jotain, jonka takana he voivat oikeasti seista.”