Voisiko agentti 007 olla mustaihoinen tai nainen? Bond-tuottaja vastaa

02.01.2018 14:54 | Muropaketin toimitus

Kenestä agentti 007 Daniel Craigin jälkeen? Bond-tuottaja Barbara Broccolin mukaan kaikki on mahdollista.

James Bondin roolissa viime vuodet nähdyn Daniel Craigin jälkeen ikonisen agentin saappaisiin astuvasta näyttelijästä on julkisuudessa käyty kädenvääntöä ja tehty veikkauksia jo vuosia. Ilmoille on heitetty myös ajatuksia siitä, ettei agentti enää tulevaisuudessa olisikaan valkoihoinen mies.

Voisiko Idris Elbasta siis tulla uusi Bond, vai voitaisiinko 007:n sukupuoli muuttaa toiseksi? Gillian Andersonilla ei ainakaan olisi mitään naispuolista Bondia vastaan, mikä näkyy näyttelijän aikoinaan twiittaamasta, fanin tekemästä julisteesta:

Kaikkiaan seitsemän valkoihoista miestä on esittänyt Bondia siitä lähtien, kun ensimmäinen elokuva julkaistiin vuonna 1962. Daily Mailin haastattelema Bond-tuottaja Barbara Broccoli ei kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että Bond tulevaisuudessa olisi mustaihoinen tai nainen:

”Nämä elokuvat heijastelevat omaa aikaansa, minkä vuoksi pyrimme aina hieman kokeilemaan rajojamme. Kaikki on mahdollista. Tällä hetkellä se on Daniel Craig ja olen hyvin tyytyväinen Daniel Craigiin, mutta kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan?”

Craig palaa James Bondin rooliin ainakin vielä seuraavaan, vuonna 2019 julkaistavaan elokuvaan, joka toistaiseksi kulkee nimellä Bond 25.

Muropaketin uusimmat