Voisiko kesken jätetty Hannibal-sarja vielä jatkua? Sarjan luoja kommentoi hankalaa tilannetta

31.07.2020 14:02 | Muropaketin toimitus

Hannibal-sarjaa tehtiin kolme tuotantokautta. Pääosia esittivät Hugh Dancy ja Mads Mikkelsen.

Bryan Fuller loi vuonna 2013 tv-sarjan Hannibal, joka pohjautui Thomas Harrisin kuuluisiin romaaneihin. Sarja kertoi FBI-profiloijasta nimeltä Will Graham (Hugh Dancy) ja hänen sarjamurhaaja-psykiatristaan nimeltä Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Sarjaa tehtiin kolmen kauden ajan ja sitten se fanien harmiksi lopetettiin kesken vuonna 2015.

Collider haastatteli Fulleria mahdollisesta jatkosta, ja hän myöntää suunnitelleensa sitä kyllä. Haasteena ovat julkaisukanavan lisäksi filmatisointioikeudet.

“Martha De Laurentiis omistaa oikeudet Hannibalin hahmoon, ja Hannibalin tuottanut Gaumont International Television omistaa oikeudet sarjan hahmoihin ja tapahtumiin. Joten jos haluamme jatkaa, molemmat tahot pitää saada siihen mukaan. Ja tietenkin tarvitsemme myös julkaisukanavan”, Fuller selittää.

Fuller kuitenkin kertoo, että suunnitelmia kyllä on ja hän on aiheesta keskustellutkin näyttelijöittensä kanssa.

“Olen koputtanut jokaista ovea ja soittanut jokaista kelloa, mutta minua ei kuitenkaan ole lähestytty. Olisin kyllä valmis. Isoin ongelma on kuitenkin se, että olimme ensin jonkun toisen show”, Fuller jatkaa.