Uusimmat

Voisiko kulttisuosikki Firefly saada vielä jatkoa? Kanavapomolta rohkaiseva kommentti scifi-faneille

09.01.2020 20:01 Muropaketin toimitus

Joss Whedonin luomaa Firefly-sarjaa julkaistiin vain yksi kausi vuosina 2002-2003.

Joss Whedonin luotsaama Firefly-sarja on yksi scifi-fanien suuria kulttisuosikkeja. Vuosina 2002-2003 julkaistu sarja jätettiin tylysti yhden kauden mittaiseksi, sillä sen lakkauttamisesta päätettiin jo ennen kuin ensimmäinen kausi oli saatu päätökseen. Kesken jääneen tarinan jatkamisesta on puhuttu vuosien varrella, ja elokuvamuodossa se saikin jonkinasteisen päätöksen Whedonin vuonna 2005 tekemässä elokuvassa Serenity.

The Wrapin haastattelussa Foxin kanavapomo Michael Thorn ja Fireflyn vastaava tuottaja Tim Minear eivät täysin tyrmää Fireflyn paluuta. Thornin mukaan Fireflyn jatko olisi edelleen mahdollista, mikäli “löydettäisiin keino keksiä se uudelleen nykypäivään sopivaksi, jotta se resonoisi samalla tapaa nyt kuin mitä alkuperäinen sarja aikoinaan teki”.

”Mutta se olisi hyvä idea”, hän jatkaa.

Minearin mukaan jatko voisi tulla kyseeseen rajallisena minisarjana, kuten esimerkiksi The X-Filesille tehtiin.

“Minusta olisi ihana nähdä esimerkiksi kahdeksan tai kymmenen jakson mittainen miniseikkailu tuossa universumissa”, Minear sanoo.

Alkuperäisessä Fireflyssä näyttelivät Nathan Fillion, Morena Baccarin, Alan Tudyk, Jewel Staite, Gina Torres, Summer Glau, Ron Glass, Adam Baldwin ja Sean Maher.