Voisiko Netflixin suosituin elokuva saada vielä jatko-osan? Tätä mieltä on pääosan esittäjä

30.09.2020 08:55 | Muropaketin toimitus

Netflixin Enola Holmes -elokuva kerää kehuja niin katsojilta kuin kriitikoilta.

Viime viikon keskiviikkona ensi-iltansa Netflixissä saanut Enola Holmes -elokuva nousi saman tien palvelun katsotuimmaksi ohjelmaksi, tiputtaen ykkössijalta Ratched-sarjan. Sherlock Holmesin pikkusisko Enola Holmesista kertovan leffan pääosanesittäjä Millie Bobby Brown on valmis palaamaan rooliin jos ja kun elokuva saa jatko-osan.

Brown kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa, että oli alun perin kiinnostunut esiintymään vain yhdessä elokuvassa, mutta rakastuneensa hahmoon kuvausten aikana.

– Olen todella optimistinen tulevan suhteen ja odotan innoissani, että pääsen takaisin töihin. Lähdemateriaalia ainakin riittää, Brown sanoo, viitaten Nancy Springerin Enola Holmes -kirjoihin, joita on julkaistu jo kuusi.

Muropaketin arvostelussa Enola Holmes -elokuva todettiin 3½ tähden arvoiseksi tekeleeksi. Kehuja keräsi erityisesti pääosanesittäjä Brown:

”Fleabag-ohjaaja Harry Bradbeerin ohjaama ja Jack Thornen käsikirjoittama Enola Holmes on yllättävän pirtsakka ja herttainen seikkailuelokuva. Brown on erinomainen vauhdikkaassa ja hilpeässä roolissaan, missä hänestä kuoriutuu hahmo, joka on kaikkea muuta kuin Stranger Thingsistä tuttu, vakavailmeinen El. Tuloksena syntyy viehättävä ja viihdyttävä seikkailukomedia.”

Arvostelu | Netflixissä julkaistu Enola Holmes on odotettua parempi elokuva – Stranger Thingsin Millie Bobby Brown varastaa show’n

Muropaketin uusimmat