Vuoden 2003 Gigli oli Ben Affleckin uran pahin floppi, mutta elokuva toi näyttelijän elämään kaksi hyvääkin asiaa

12.01.2022 14:30 Muropaketin toimitus

Ben Affleckin tähdittämän Giglin toista pääosaa esittää Jennifer Lopez.

Martin Brestin ohjaama ja käsikirjoittama Gigli oli aikoinaan floppi kaikilla mittapuilla mitattuna – vaikka sen pääosissa nähtiin kaksi valovoimaista näyttelijää, Ben Affleck ja Jennifer Lopez. Entertainment Weeklyn haastattelussa Affleck kuitenkin kommentoi, että flopista huolimatta Giglistä seurasi hänelle myös hyvää.

“Jos Gigli ei olisi saanut aikaa sellaista reaktiota, en varmastikaan olisi tuolloin päättänyt, että minulla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin alkaa ohjaajaksi. Mikä taas on paljastunut olevan suuri rakkauteni työelämässä”, Affleck kertoo.

Pääosia esittäneet Affleck ja Lopez seurustelivat tuolloin myös oikeasti, ja parin kerrotaan jälleen palanneen yhteen Affleckin erottua lastensa äidistä, Jennifer Garnerista.

“Sillä tavalla ajateltuna se oli lahja. Ja tapasin tuolloin Jennifer Lopezin, johon suhde on ollut elämässäni erittäin tärkeä”, Affleck jatkaa.

Affleck teki ensimmäisen pitkän elokuvan ohjaustyönsä vuonna 2007 rikosdraamalla Gone Baby Gone, jonka pääosaa esitti hänen veljensä Casey Affleck. Vuonna 2012 Affleckin ohjaama Argo palkittiin parhaan elokuvan Oscarilla.