Vuoden 2003 Hulk-elokuvan tähti Eric Bana muisteli lyhyttä supersankariuraansa: “En pitänyt itseäni elokuvan tähtenä”

06.01.2022 17:00 | Muropaketin toimitus

Eric Bana esitti Bruce Banneria Ang Leen vuonna 2003 ohjaamassa Hulkissa.

Australialaisnäyttelijä Eric Bana muistelee uraansa Vanity Fairin reilun 20 minuutin mittaisessa katsauksessa. Banan ensimmäinen päärooli suuressa Hollywood-tuotannossa oli vuonna 2003 julkaistu, Ang Leen ohjaama Hulk, jonka tekoa näyttelijä muistelee selkeästikin ristiriitaisin tuntein.

“Minulle oli vaikeaa kunnolla tajuta sen tyyppisen, massiivisen elokuvan kokoa ja sitä, mikä oikeastaan on oma paikkani siinä kokonaisuudessa. Vakuutin tietyllä tavalla itselleni, että en ollut elokuvan tähti, ja vaan esitin tutkijaa, joka oli tavallaan sivuosan esittäjä isolle vihreälle kaverille. Ajatus pääosan esittämisestä suuressa amerikkalaisessa elokuvassa ei vaan tullut minulle luonnostaan”, Bana kertoo.

Videolla Bana kertoo muistoja myös muista tekemistään elokuvista kuten läpimurtoroolista elokuvassa Chopper, yhteistyöstään Ridley Scottin kanssa elokuvassa Black Hawk Down, työskentelystä Brad Pittin kanssa elokuvassa Troija ja yleensäkin australialaisena amerikkalaisen elokuvatuotannon kummallisuuksista.

Katso koko (mainiolla aussiaksentilla kerrottu) muistelo tästä videosta: