Uusimmat

Vuoden 2006 Superman Returns -elokuva ei koskaan saanut jatko-osaa – Nyt Teräsmiehen näyttelijä kertoi syyn

05.11.2020 09:25 Muropaketin toimitus

Bryan Singerin oli alun perin tarkoitus ohjata myös Superman Returns -elokuvan jatko-osa.

Vuoden 2006 Superman Returns -elokuvassa pääosaa esittänyt Brandon Routh kertoo Geek House Show’n haastattelussa, miksi leffalle ei koskaan tehty jatko-osaa.

Vaikka Bryan Singerin ohjaama elokuva keräsikin pääosin positiivisia arvioita, niin siitä ei tullut Warner Bros. -studion toivomaa hittiä. Superman Returnsin budjetti oli noin 223 miljoonaa dollaria ja se keräsi noin 391 miljoonan dollarin pääsylipputulot.

Elokuvalle oltiin alun perin tekemässä jatkoa, mutta lopulta studio ei halunnut ottaa riskiä.

– Superman Returns oli saamassa jatkoa, kuten kaikki vastaavat jättielokuvat, kunhan ne vain tuottavat tarpeeksi rahaa. Lopulta kävi niin, ettei Warner Brothers uskaltanut uhkapelata ja jatko haudattiin, Routh kertoo.

– Supermanista innoissaan olleet tietyt ihmiset eivät enää työskennelleet Warnerilla tai olivat jo siirtyneet muiden projektien pariin, joten se oli viimeinen naula arkkuun rahan lisäksi, näyttelijä jatkaa.

Routh palasi Supermanin rooliin television puolella The CW -kanavan Crisis on Infinite Earths -crossoverissa. Ehkäpä Routh pääsee vielä joskus esittämään Teräsmiestä, koska DC-elokuvissa nähdään jatkossa sarjakuvista tuttuja rinnakkaisulottuvuuksia, ja esimerkiksi Michael Keaton on palaamassa Batmanin rooliin.

Muropaketin uusimmat