Uusimmat

Vuoden 2016 Ghostbusters jätettiin pois Ghostbusters-keräilyboksista – Lisättiin ohjaajan ihmettelyn jälkeen digitaaliseen pakettiin

30.12.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Ghostbusters: Ultimate Collection -boksi julkaistaan helmikuussa. Samana päivänä julkaistaan myös Ghostbusters: Afterlife -leffan Blu-ray ja 4K Blu-ray.

Pari päivää sitten julkistettiin, että helmikuussa julkaistaan kattavaksi kehuttu Ghostbusters-keräilyboksi, jossa on mukana vuoden 1984 Ghostbusters, Ghostbusters II ja noin kuukausi sitten Suomessa teattereihin saapunut Jason Reitmanin Ghostbusters: Afterlife -elokuva. Ghostbusters: Ultimate Collection -lootassa on kahdeksan levyä sekä bonuksia ja ties mitä ekstroja vaikka kuinka paljon.

Siinä ei kuitenkaan ole Paul Feigin ohjaamaa, vuonna 2016 julkaistua elokuvaa, jota tähdittävät Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon ja Leslie Jones. Feig ihmetteli tätä julkisesti ja kuittasi tapauksen johtuvan varmastikin virheestä.

“Meilläkin on paljon faneja”, Feig kommentoi.

Sony Pictures on nyt koittanut pehmitellä kömmähdystään ja kertoo lisänneensä vuoden 2016 elokuvan digitaaliseen keräilysettiin (CBR:n kautta).