Uusimmat

Vuoden 2016 Ghostbustersin ohjaaja ihmettelee miksi hänen elokuvaansa ei löydy kattavaksi kehutusta Ghostbusters-keräilijäboksista

28.12.2021 11:05 Muropaketin toimitus

Vuoden 2016 Ghostbusters-uusintaversiota ei löydy Ghostbusters: Ultimate Collection -boksista.

Sony Pictures julkaisee helmikuussa komean Ghostbusters: Ultimate Collection -boksin samana päivänä kuin Ghostbusters: Afterlife -leffan Blu-ray, 4K Blu-ray ja dvd ilmestyvät.

Vuoden 2016 Ghostbusters-rebootin ohjaaja Paul Feig on kuitenkin ihmeissään. Feigin elokuvaa ei löydy lootasta lainkaan ja ohjaaja kyselee Twitter-tilillään, että mihin se unohtui.

Vuoden 2016 Ghostbusters jakoi vahvasti mielipiteitä. Sen pääosissa nähtiin Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones ja Kate McKinnon. Jo ennen leffan julkaisua se päätyi seksistisen trollauksen kohteeksi, ja elokuva floppasi teattereissa.

Ghostbusters Ultimate Collection -boksista löytyvät vuoden 1984 Ghostbusters, Ghostbusters II ja noin kuukausi sitten Suomessa teattereihin saapunut Jason Reitmanin Ghostbusters: Afterlife -elokuva. Lootassa on kahdeksan levyä sekä bonuksia ja ties mitä ekstroja vaikka kuinka paljon, muttei lainkaan vuoden 2016 elokuvaa.

Muropaketin Ghostbusters: Afterlife -arvostelussa kahden ensimmäisen elokuvan tarinaa jatkavasta leffasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Ghostbusters: Afterlife tarjoaa elokuvien vanhoille faneille pienen nostalgiapläjäyksen, mutta on vaikea nähdä, että elokuva voittaisi puolelleen uutta, nuorempaa fanikuntaa kovinkaan suuressa mittakaavassa.”

Arvostelu | Nostalgialla ratsastava Ghostbusters: Afterlife on kuin haudasta kaivettu ruumis

1. helmikuuta ilmestyvän Ghostbusters: Ultimate Collection -boksin kaikki ekstrat ja muut infot löytyvät täältä.