Vuoden 2016 Suicide Squad meni pilalle, koska “studiopomot pelkäsivät elokuvan alkuperäistä versiota ihan helvetisti”

31.03.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

David Ayer haluaisi edelleen julkaista oman, alkuperäisen version Suicide Squadista Zack Snyder’s Justice Leaguen tapaan.

Zack Snyderin ohjaajan version julkaisu Justice Leaguesta kirvoitti keskustelua David Ayerin ohjaaman Suicide Squadin ohjaajan versiosta. Ayer itse haluaisi oman, alkuperäisen näkemyksensä nähtäville, mutta Warner Bros. seisoo ainakin toistaiseksi päätöksensä takana, että toista versiota ei tule.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Ayer kertoo olevansa kovasti pettynyt studion toimintaan.

“Ymmärrän, että se on bisnestä. Mutta se on turhauttavaa, koska tein koskettavan draamaelokuvan, joka revittiin riekaleiksi ja siitä yritettiin tehdä Deadpoolia, mikä sen ei ollut tarkoitus olla. Ja sitten kun tuotos ottaa osumaa, niin sinähän se kapteeni olet. Minun nimeni siinä oli näkyvillä vaikka se ei edustanut sitä elokuvaa, jonka alun perin tein. Olin hyvä sotilas ja otin iskut vastaan. Mielestäni tein upean elokuvan. Se on upea elokuva, mutta studiopomot pelkäsivät sitä helvetisti”, Ayer kertoo.

Hänen mielestään faneille pitäisi antaa sitä mitä he haluavat:

“Fanit rakastavat näitä hahmoja ja haluavat viettää niiden kanssa aikaa. Ihmiset ovat hyvin perillä siitä, miten elokuvia tehdään ja haluavat osallistua siihen. Onhan meillä tilaa erilaisille asioille, erilaisille versioille, joita jaamme yleisön kanssa. Mielestäni se vain vahvistaa yhteisöä. Arvostan sitä, että Warner Bros. tuki Zack Snyderia ja että heillä oli rohkeutta tehdä tuo elokuva.”