Uusimmat

Vuoden 2021 tähän mennessä suurin tehosteleffa saadaan vihdoinkin Suomeen ensi viikolla

07.05.2021 08:59 Muropaketin toimitus

Yhdysvalloissa suoraan suoratoistoon päätynyt Godzilla vs. Kong nähdään Suomessa elokuvateattereissa.

Yhdysvalloissa jo maaliskuussa sekä teattereissa että HBO Max -palvelussa ensi-iltansa saanut Godzilla vs. Kong -megamäiske saapuu vihdoinkin myös Suomeen. Tehosteleffan elokuvateatteriensi-ilta on tasan viikon kuluttua 14. toukokuuta niillä paikkakunnilla joissa koronarajoitukset sen sallivat.

Adam Wingardin ohjaamassa elokuvassa esiintyvät muun muassa Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Kyle Chandler ja Demián Bichir.

Maailmalla menestyneen ja kehuja keränneen Godzilla vs. Kongin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Legendat kohtaavat elokuvassa “Godzilla vs. Kong” näiden myyttisten hirviöiden ottaessa yhteen historiallisessa taistelussa, jossa vaakalaudalla on koko maailman kohtalo. Kong ja sen suojelijat lähtevät vaaralliselle matkalle löytääkseen Kongin oikean kodin. Heidän mukanaan on nuori orpotyttö Jia, jonka kanssa Kong on muodostanut vahvan ja ainutlaatuisen yhteyden. Matkan varrella he yllättäen kohtaavat kuitenkin hurjistuneen Godzillan, joka kylvää tuhoa ympäri planeettaa. Titaanien taistelu—joka saa alkunsa odottamattomalta taholta—on vasta alkua mysteerille, joka lymyää syvällä maapallon ytimessä.”