Uusimmat

Vuoden parhaimpiin kauhuleffoihin kuuluva Don’t Breathe saa jatko-osan

15.11.2016 17:22 Aki Lehti

Puikoissa on edelleen Evil Deadistakin tuttu Fede Alvarez.

Ei niin kovin yllättäen yksi vuoden parhaista kauhuleffoista, eli Don’t Breathe saa ohjaajansa Fede Alvarezin mukaan jatko-osan, kunhan hän on ensin tehnyt The Girl In The Spider’s Web -leffan valmiiksi. Se on jatko-osa vuoden 2011 The Girl With The Dragon Tattoolle.

Sony ei ole vahvistanut Don’t Breathe -jatkoa, mutta eiköhän tässä asiassa voi luottaa ohjaajan sanaan. Vain 10 miljoonaa dollaria maksanut leffa on tahkonut studiolle rahaa jo 152 miljoona taalaa.

Alvarez ei tietenkään vielä paljastunut vielä jatkosta juuri mitään, mutta mainitsi muutaman ensimmäisen osa hahmon olevan ehkä tälläkin kertaa mukana.

Dome.fi:n arviossa Don’t Breathe kehuttiin yhdeksi vuoden parhaista kauhupätkistä.

Don't Breathe

Lähde: Collider

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat