Vuoden suljettuna ollut Kino Engel aukeaa vihdoin – myös KesäKino tekee paluun Helsingin kartalle

19.04.2017 09:20 Muropaketin toimitus

Helsingin omalaatuisimpiin elokuvateattereihin lukeutuva Kino Engel suljettiin perusteellisen remontin vuoksi maaliskuussa 2016. Nyt urakka alkaa olla valmis ja elokuvakansa pääsee ihastelemaan uudistunutta teatteria. Samalla tekee paluun Helsingin kesärientoihin kiinteästi kuuluva KesäKino Engel.

Kino Engel aukeaa yleisölle jälleen perjantaina 12. toukokuuta.

Teatterin kaikki pinnat, valaisimet, matot ja tuolit on uusittu. Samalla on suurennettu istuimia ja jalkatilaa. Tämän myötä paikkamäärä on kutistunut hieman.

”Keskustan kaunein boutique-elokuvateatteri jatkaa kunnianhimoista linjaansa maailmanelokuvan helmien ja eurooppalaisen laatuelokuvan kotina. Helsingin huutava pula elokuvateattereista helpottaa hiukan. Juhannuksen jälkeen pyörähtää käyntiin myös perinteinen KesäKino Engel elegantin Cafe Engelin sisäpihalle” kertoo Cinema Mondon Mika Siltala.

Kino Engelin avajaisohjelmistossa nähdään muun muassa ranskalaisen Arnaud Desplechinin Kolme muistoa nuoruudestani (Trois souvenirs de ma jeunesse). Lisätietoa ohjelmistosta ja KesäKinon elokuvista on luvassa teatterin kotisivuilla ja Facebookissa.