Uusimmat

Vuodesta 2014 asti valmiina odottanut fantasiaelokuva julkaistaan vihdoinkin

26.10.2021 19:30 Muropaketin toimitus

Pierce Brosnanin tähdittämä fantasiaelokuva on odotellessaan julkaisua saanut uuden nimen The King’s Daughter.

Korona-aika on myöhästyttänyt elokuvien julkaisua, mutta yhden elokuvan ensi-ilta jäi jumittamaan jo ennen koronaakin. Kyseessä on Vonda N. McIntyren fantasiaromaaniin The Moon and the Sun pohjautuva elokuva, jonka kuvaukset valmistuivat jo vuonna 2014.

Tuon Pierce Brosnanin tähdittämän elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa vuonna 2015, mutta se jäi jälkituotantolimboon eikä ehtinyt valmiiksi ajoissa. Sitten kiinnostus sitä kohtaan vaimeni ja elokuva jätettiin hyllylle.

Nyt Looper uutisoi, että elokuva on otettu uudestaan julkaisulistalle, tosin uudella nimellä. Elokuvan on määrä päästä valkokankaille ensi vuonna nimellä The King’s Daughter. Se kertoo Aurinkokuninkaana tunnetusta Ludwig XIV:stä (Brosnan), tämän yllättävästä tyttärestä, jota esittää Kaya Scodelario sekä kuninkaan vankinaan pitämästä merenneidosta (Fan Bingbing).

Elokuvan on ohjannut Sean McNamara. Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös muun muassa William Hurt, Benjamin Walker, Ben Lloyd-Hughes ja kertojaäänenä kuultava Julie Andrews.

The King’s Daughter saa ensi-iltansa näillä näkymin 21. tammikuuta 2022.