Uusimmat

Vuosia odotettu Locke & Key -kauhusarja julkaistaan vihdoinkin Netflixissä ensi vuoden alussa

05.12.2019 09:32 Muropaketin toimitus

Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin upean Locke & Key -sarjakuvan tv-versio nähdään lopultakin.

Netflix on julkaissut julisteen todella pitkään odotetusta Locke & Key -sarjasta, joka perustuu Joe ”Stephen Kingin poika” Hillin ja Gabriel Rodriguezin samannimiseen kauhua ja fantasiaa sekoittavaan menestyssarjakuvaan. Juliste paljastaa sarjan tulevan tarjolle suoratoistopalveluun 7. helmikuuta.

Locke & Keystä on aiemmin tehty jo kaksi pilottijaksoa. Ensimmäinen jo vuonna 2011 Fox-kanavan toimesta ja toinen vuonna 2017 Hulun työstämänä. Molemmat sanoivat lopulta sarjalle ei kiitos.

Netflix-sarjan showrunnereina toimivat Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averill (The Haunting of Hill House). Cuse, itse Joe Hill ja Aron Eli Coleite ovat käsikirjoittaneet sarjan ensimmäisen jakson.

Locke & Key on kertomus Locken perheen sisaruksista, jotka muuttavat äitinsä kanssa heidän suvulleen sukupolvien ajan kuuluneeseen Keyhouse-kartanoon. Mystinen talo on täynnä yliluonnollisia asioita mahdollistavia avaimia, mutta sieltä löytyy myös Locken sukua pitkään vainonnut demoni.

Tv-sarjan pääosissa Locken sisaruksina nähdään Connor Jessup, Emilia Jones ja Jackson Robert Scott. Mukana ovat myös Sherri Saum, Darby Stanchfield, Griffin Gluck, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Steven Williams, Kevin Alves ja Asha Bromfield.

Jos Locke & Key -sarjakuva on lukematta, niin suosittelemme ottamaan sen välittömästi haltuun. IDW-kustantamon vuosina 2008-2013 julkaisema sarjis on mielestämme edelleen yksi parhaista Joe Hillin tuotoksista.