Uusimmat

Vuosia odotettu zombielokuva ilmestyy vihdoinkin helmikuussa 2016

31.03.2015 10:25 Muropaketin toimitus

Zombit

Jane Austenin klassikkoa kierrättävä Pride and Prejudice and Zombies – Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit -elokuva on vihdoinkin saanut ensi-iltapäivän.

Seth Grahame-Smithin romaanin filmatisointi saapuu teattereihin 16. helmikuuta, 2016. Burr Steerin ohjaaman elokuvan pääosia esittävät oheisessa kuvassa poseeraavat Lily James, Ellie Bamber, Millie Brady, Bella Heathcote ja Suki Waterhouse.

Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit

Avainrooleissa nähdään myös Lena Headey, Charles Dance, Matt Smith, Douglas Booth, Jack Huston sekä Sam Riley.

Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit -kirjan kuvaus:

”On tunnustettu tosiasia, että zombi, jolla on aivoja, tarvitsee lisää aivoja.”

Näin alkaa Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit , Jane Austenin iki-ihanan romaanin laajennettu laitos, jossa on ensimmäistä kertaa mukana myös murskaavia zombinsilpomiskohtauksia. Rauhallista Merytonin maalaiskylää on jo jonkin aikaa vaivannut outo tauti – kuolleet ovat nousemassa haudoistaan. Kipakka sankaritar, sukkelakielinen Elizabeth Bennet tunnetaan verrattomana zombintappajana, mutta miten käy verisen taiston, kun paikkakunnalle ilmaantuu ylhäinen, komea ja kopea Mr. Darcy?

Ihastuttavassa tapakomediassa kuvataan tarkkanäköisesti englantilaisen maalaisaatelin pikkuporvarillista elämänmenoa ja nuorten säätyläisten välisiä kohtauksia, joissa viuhuu niin sanan säilä kuin kauloja katkova miekkakin. Pystyykö Elizabeth kukistamaan elävät kuolleet ja toisaalta haastamaan englantilaisen maalaisaatelin luokkatietoisen ennakkoluuloisuuden?

Romanssit, sydänsurut, kannibalismi ja tuhannet mätänevät ruumiit täydentävät loisteliaan epookkidraaman kadottamatta alkuperäisteoksen viehättävän ironista ominaislaatua. Teos on todellinen makupala nykyaikaiselle lukijalle!

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon