Uusimmat

Vuosina 1997-2010 pyörinyt Kukkulan kuningas -tv-sarja saa vihdoinkin jatkoa

19.01.2022 08:38 Muropaketin toimitus

Beavis & Butt-Headin luojana tunnetun Mike Judgen toinenkin klassikkoanimaatio tekee paluun.

Viime viikolla 25-vuotisjuhliaan viettäneen Kukkulan kuningas – King of the Hill -animaatiosarjan paluu on vihdoinkin vahvistettu virallisesti. Asiasta uutisoitiin ensimmäisen kerran jo viime vuoden maaliskuussa. Nyt sarjan luojat Mike Judge ja Greg Daniels kertovat asiasta The Hollywood Reporterin jutussa.

Miesten haastattelussa keskitytään heidän uuteen Bandera Entertainment -animaatiolafkaansa, jolta on tulossa lukuisia nimekkäiden tekijöiden sarjoja.

Luvassa on muun muassa Netflixissä nähtävä kymmenen jaksoa sisältävä Bad Crimes -sarja ja Freeform-kanavan Praise Petey. Kaikkea luvassa olevaa Judge ja Daniels eivät halua vielä paljastaa, mutta muita projekteja ovat esimerkiksi Sacha Baron Cohenin lapsille suunnattu sarja, Silicon Valleysta tuttujen Zach Woodsin ja Jimmy O. Yangin projekti sekä tatuointiartisti ja graffititaiteilija Mr. Cartoonin tekemä animaatio.

Judge työstää myös uutta Beavis & Butt-Head -sarjaa ja -elokuvaa.

Kukkulan kuninkaan paluusta kaksikko ei myöskään halua vielä kertoa sen tarkemmin. Alkuperäissarjaa tehtiin vuosien 1997-2010 välillä yhteensä 259 jaksoa.