Uusimmat

Jos Warcraft-elokuva menestyy, on luvassa kokonainen trilogia

14.06.2016 08:42 Tatu Junni

Warcraft: The Beginning esitteli elokuvien ystäville uuden fantasiamaailman, jossa selkeästi riittää tarinoita kerrottavaksi.

Tällä hetkellä on vielä arvailun varassa saako Duncan Jonesin ohjaama elokuva jatko-osan vai ei. Koska kasassa on kuitenkin jo reilut 304 miljoonaa dollaria, vaikuttaa tilanne Warcraft-fanien kannalta lupaavalta.

Mutta mitä Warcraft 2:ssa voisi sitten tapahtua?

Jones on vihjannut ideoistaan io9-sivustolle seuraavasti:

”Olemme keskustelleet hyvin löyhästi siitä mitä Warcraft-trilogia pitäisi sisällään. Ennen jatkoa haluamme kuitenkin palautua tämän elokuvan tekemisestä, siihen meni 3,5 vuotta. Sitten palaamme aiheen pariin, jos yleisö pitää Warcraftista tarpeeksi paljon. Mielenkiintoista on se, miten painotamme Wacraftin tarinassa eri hahmoja kuin pelissä. Se tarjoaa meille mahdollisuuden esittää tutuista asioista eri näkökulmia”.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa, jää nähtäväksi.

Duncan Jonesin koko haastattelu voi lukea täältä:

Director Duncan Jones Answers All Your Burning Questions About the Warcraft Movie

Warcraft The Beginning
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat