UUSIMMAT

Warner Bros. Pictures pettyi Tenet-elokuvan menestykseen – Ei povaa järin hyvää Wonder Woman 2:n joulujulkaisulle

24.10.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Warner Bros ei ole kovinkaan optimistinen elokuvateattereiden tulevaisuuden suhteen. Tätä tietoa Wonder Woman 1984:n olisi määrä saapua valkokankaille jouluna.

Koronatilanne näyttää vaikuttavat elokuvateatteritoimintaan vielä pitkälle tulevaisuuteen. CNBC:n uutisen mukaan WarnerMedian pomo ei ole kovinkaan optimistinen tilanteen paranemisen suhteen, ja hän uskookin, että myös WarnerMedia joutuu jatkossa pohtimaan uusia tapoja julkaista sisältöä.

“Emme usko elokuvateattereiden nopeaan palautumiseen ensi vuoden alussa. Uskomme, että tilanne jatkuu pomppuisana”, Warnerin John Stankey kommentoi.

Uutinen kertoo, että WarnerMedian (johon kuuluu kaikki yrityksen elokuva- ja tv-studiot HBO mukaanluettuna) tulos tänä vuonna on ollut yli miljardi dollaria huonompi kuin viime vuonna.

Warner julkaisi elokuussa Christopher Nolanin ohjaaman Tenetin ensimmäisenä keskeisenä elokuvajulkaisuna sitten koronavirustilanteen räjähtämisen keväällä. Tenet tienasi maailmanlaajuisesti lippuluukuilla 333 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että tuotanto- ja markkinointikulujen jälkeen se juuri ja juuri pääsi omilleen.

“Eihän sen julkaisu mikään menestys ollut, mutta olen iloinen, että teimme sen”, Stankey kommentoi.

Nähtäväksi jää, miten alkukesältä joululle siirtyneelle Wonder Woman 2:lle lopulta käy. Sen julkaisulle tämän vuoden puolella ei näytä olevan vielä mitään takuita.

Muropaketin uusimmat