Westworld-tähden mukaan Marvel Studiosin leffat on “kakaroille tehty” – mutta asiasta on turha vetää hernettä nenään

14.05.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Vincent Casselin mielestä Marvelin ja DC:n elokuvat ovat “lastenelokuvia”.

Vincent Casselin hahmoa Westworld-sarjassa on helppo verrata sarjakuvapahikseen, mutta näyttelijällä itsellään ei ole mitään kiinnostusta liittyä kansoitettuun supersankarielokuvien maailmaan. Inversen tuoreessa haastattelussa Cassel selittää, ettei ole itse enää lainkaan kiinnostunut supersankarielokuvista.

“Rehellisesti sanottuna, ne ovat elokuvia mitä en katso enää lainkaan. Kun aikoinaan tekniikka kehittyi niin, että oli mahdollista esittää Iron Man tai Spider-Man uskottavasti eikä mauttomasti erikoistehosteilla, olin kiinnostunut. Sitten siitä tuli normaalia. Olin lapsena sarjakuvien iso fani. Nykyisin olen sitä mieltä, että nämä elokuvat on suunnattu kakaroille. Ja vaikka minussa itsessänikin on vielä jossain sisällä lapsi, sanoisin silti ei. En katsoisi niitä”, Cassel selittää.

Tosin hetken mietittyään hän jatkaa, että saattaisi sittenkin harkita asiaa, jos tarjolla olisi “erittäin hyvä pahis, jota esittää joku niin älykäs ja lahjakas, että voi rakentaa hahmoon sellaisen twistin, ettei se näytä lastenelokuvalta”. Muussa tapauksessa hän jättää supersankarielokuvat ”lapsille”.

LUE MYÖS: Tulevat elokuvat – Lista lähiviikkojen digitaalisista vuokra- ja myyntileffoista, suoratoistouutuuksista ja teatteriensi-illoista

Muropaketin uusimmat