Uusimmat

Westworldin kolmatta kautta voidaan joutua odottamaan hirveän pitkä aika

24.04.2018 05:30 Muropaketin toimitus

HBO:n Westworld-sarjan kolmas tuotantokausi alkaa todennäköisesti vasta vuonna 2020.

Toissa päivänä HBO Nordicilla alkaneen Westworld-scifisarjan toisen tuotantokauden pääpäsmäri Jonathan Nolan kertoo The Entertainmen Weeklyn pitkässä haastattelussa tietysti kakkoskaudesta, mutta sivuaa myös tulevaa. Sarjan toisena luojana ja showrunnerina toimiva Nolan pitää vähintään 18 kuukauden taukoa tuotantokausien välissä sopivan mittaisena. Lisää Westworldia nähtäneen siis vasta vuonna 2020.

– Haluamme katsojien palaavan innoissaan sarjan pariin 18 kuukauden jälkeen. Kakkoskausi ei kuitenkaan pääty cliffhangeriin, se ei olisi reilua yleisölle.

EW jatkaa Nolanin tenttaamista kysymällä tarkoittaako hän pelkästään seuraavan kauden tekemisen kestävän 18 kuukautta, mutta suoraa vastausta ei miehestä irtoa.

– Emme halua hätäillä tämän kokoluokan ja budjetin sarjan kanssa tai tehdä kompromisseja. Tekemisessä kestää juuri sen verran, että kaikki tuntuu olevan kohdillaan, hän jatkaa.

Oli miten oli, niin Westworld-faneja hemmotellaan tällä hetkellä. Muropaketin arviossa sarjan kakkoskauden kehuttiin olevan parasta scifiä mitä tällä hetkellä on tarjolla.