Will Smithistä ei tule Kapteeni Amerikkaa

09.09.2008 16:28 | Muropaketin toimitus

Marvel Studios työstää parhaillaan lukuisia sarjakuvafilmatisointeja, jotka pohjautuvat yhtiön supersankaritarinoihin. Yksi odotetuimmista elokuvista on Kapteeni Amerikasta kertova ”The First Avenger: Captain America”, jonka on määrä saada ensi-iltansa toukokuussa 2011.

Saman vuoden heinäkuussa saa ensi-iltansa The Avengers (Kostajat) -elokuva, joka kokoaa yhteen Marvelin sankareista ainakin Iron Manin, Thorin, Kapteeni Amerikan ja Nick Furyn. Todennäköisesti myös Hulk tulee esiintymään elokuvassa.

Captain America -elokuvan nimiosan esittäjää ei ole vielä nimetty, mutta Marvel Studios on hiljattain vahvistanut, että Kapteeni Amerikkaa EI esitä Will Smith. I Am Legend- ja I, Robot -elokuvien tähden huhuttiin pitkään olevan vahva ehdokas sotasankarin rooliin, mutta huhut on nyt kumottu ja arvuuttelu pääosan esittäjästä jatkuu.

Viimeksi Kapteeni Amerikka on nähty valkokankaalla vuonna 1990, jolloin Albert Pyunin Captain America -elokuva julkaistiin. Täydelliseksi kalkkunaksi osoittautuneessa elokuvassa nimiosaa esitti Matt Salinger, joka on sittemmin esiintynyt mm. 24-tv-sarjassa.