Uusimmat

Wolverine 3 -tuottaja vahvistaa leffan olevan väkivaltainen ja lapsilta kielletty – Kuvaukset ovat jo käynnissä

09.05.2016 19:13 Aki Lehti

Hugh Jackmanin viimeinen esiintyminen kynsiniekkana sijoittuu tulevaisuuteen.

X-Men: Apocalypsen pressitilaisuudessa esiintynyt tuottaja Simon Kinberg paljasti James Mangoldin ohjaaman Wolverine 3 -elokuvan kuvausten olevan jo käynnissä. Hän kertoi myös minkä luokan väkivaltaa on luvassa.

Wolverine on mukana 20. toukokuuta ensi-iltansa saavassa uudessa Bryan Singerin X-Men: Apocalypse -elokuvassa, kuten sen traileri paljasti. Sen jälkeen Hugh Jackman esiintyy roolissa enää ensi vuonna nähtävässä Wolverine 3:ssa.

– Kyseessä on radikaalisti ja rohkeasti erilainen Wolverine, kuin mitä olemme nähneet aiemmissa elokuvissa, Kingberg sanoo.

Hän vahvistaa leffan saavan Deadpoolin jalanjäljissä ikärajakseen R-merkinnän, joka vastaa Suomen K16-ikärajaa. Tuottaja kommentoi myös huhuja, joiden mukaan Patrick Stewart nähtäisiin leffassa.

– En tiedä miten paljon voin puhua siitä. Sanon vain, että niinhän ne huhut kertovat. Leffa sijoittuu tulevaisuuteen ja on lapsilta kielletty. Wolverine 3 on väkivaltainen ja siinä on vähän lännenelokuvan fiilistä.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat