Uusimmat

Wolverine 3:n pahikselle näyttelijä: Hugh Jackman saa vastaansa Narcos-tähden

11.04.2016 07:44 Tatu Junni

Hugh Jackman palaa vielä kerran Wolverinen rooliin ensi vuonna.

Maaliskuussa 2017 ilmestyvästä Wolverine 3:sta tiedetään vielä kovin vähän. Mitä ilmeisimmin James Mangoldin ohjaama elokuva on jonkinlainen sovitus Mark Millarin ja Steve McNivenin Old Man Logan -sarjakuvasta. Pääosia esittävät ainakin Hugh Jackman ja Patrick Stewart (Professori Xavier).

Ja… Siinäpä se.

Viikonloppuna Wolverine 3:sta saatiin hieman lisätietoa: elokuvan pahista esittää mainion Narcos-sarjan Boyd Holbrook. Myös Gone Girlista, Milkista ja Run All Nightista tuttu Holbrook esittää ”Wolverinea jahtaavan kansainvälisen firman säälimätöntä, laskelmoivaa ja kovaa turvallisuuspäällikköä”.

Moista hahmoa ei Old Man Loganista löydy, joten 20th Century Fox on taas pistänyt omat mausteensa soppaan.

Arvatenkin Holbrookin hahmon lisäksi Wolverine 3:ssa nähdään myös muita konnia – koska olisihan melkoista tuhlausta, jos Hugh Jackman jättäisi legendaarisen roolinsa kohtaamatta esimerkiksi Sapelihammasta vielä kerran. Lisätietoa aiheesta saadaan lähiviikkoina, sillä elokuvat kuvaukset häämöttävät jo horisontissa.

Narcos

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat