Uusimmat

Wolverine 3:n uudessa kuvassa Logan on tyylikkäämpi kuin koskaan

01.11.2016 18:45 Aki Lehti

Tarjolla myös kaksi uutta näytettä kuvakäsikirjoituksesta.

Wolverinen tulevaisuuteen sijoittuvassa kolmannessa sooloseikkailussa mutantti voi olla vanha ja väsynyt, mutta tuoreessa promokuvassa kynsiniekka on pukeutunut tyylikkäämmin kuin ehkä koskaan aiemmin.

Elokuvateattereihin Logan saapuu maaliskuussa 2017.

Lähtöasetelmansa ikääntyneestä ahmamutantista kertova elokuva on lainannut Mark Millarin ja Steve McNivenin Old Man Logan -sarjakuvasta, mutta sen tarinaa ei kuitenkaan seurata orjallisesti. Hugh Jackman esittää Wolverinea nyt viimeistä kertaa.

Ennen maaliskuussa 2017 ilmestyvää elokuvaa Jackman on ehtinyt näytellä Wolverinea jokaisessa Foxin mutanttileffassa Deadpoolia lukuun ottamatta: X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), X-Men: First Class (2011), The Wolverine (2013), X-Men: Days of Future Past (2014) ja X-Men: Apocalypse (2016)

X-Men-konkarin lisäksi James Mangoldin elokuvaa tähdittävät Sienna Novikov, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant ja Patrick Stewart.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat