Wolverine 3:sta tulee Berliinin elokuvajuhlien ensimmäinen supersankarileffa

11.01.2017 13:21 | Muropaketin toimitus | 664

Wolverine 3 eli Logan saa maailmanensi-iltansa helmikuussa Berliinin elokuvajuhlilla.

X-Menien maailmaan sijoittuvan Loganin tuominen Berliiniin tarjoaa James Mangoldin ohjaamalle sarjakuvaelokuvalle runsaasti uskottavuutta elokuvapiireissä. Koskaan aikaisemmin ei  supersankarileffa nimittäin ole päässyt arvostetun festivaalin ohjelmistoon, kirjoittaa Collider-sivusto.

Jo ensimmäinen traileri (alla) teki selväksi, että Logan on – tai ainakin pyrkii olemaan – vakavasti otettava toimintadraama, siis jotain ihan muuta kuin värikylläinen ja äänekäs X-Men: Apocalypse.

“Pyrimme päättämään Hugh’n [Jackman] uskomattoman uran Wolverinena. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on tehdä ‘aikuisten elokuva’ Wolverinen hahmosta. Halusimme tehdä elokuvan kypsille katsojille. Tarkoituksena ei ollut pyrkiä miellyttämään kaikkia. Tavoitteenamme oli tehdä elokuva joka erottuu massasta ja on erilainen, draama jossa on intensiivistä toimintaa mukana”, kuvaili Mangold elokuvaansa tammikuun alussa.

Berliinin elokuvajuhlat järjestetään 67. kertaa 9.-19. helmikuuta. Logan saa ensi-iltansa maailmanlaajuisesti 3. maaliskuuta.

Muropaketin uusimmat