Wonder Woman 1984 lykkääntyi joululle, mutta se ei ole huono uutinen Dyyniä odottaville

14.09.2020 08:21 | Muropaketin toimitus

Denis Villeneuven Dyyni-elokuvan ensi-illan on edelleen tarkoitus olla joulukuussa.

Warner Bros. veivasi julkaisuaikataulujaan jälleen uusiksi pari päivää sitten, jolloin Wonder Woman 1984:n ensi-ilta siirtyi jo viidennen kerran.

Wonder Womanin kakkososan oli tarkoitus oli tarkoitus saada ensi-iltansa 2. lokakuuta, mutta Yhdysvaltain uusi ensi-ilta on vasta perjantaina 25 joulukuuta. Saapuuko elokuva myös Suomen valkokankaille pyhien keskellä on vielä epäselvää, sillä meillä kyseisenä päivänä saa ensi-iltansa Denis Villeneuven Dyyni, jonka julkaisuaikataulua ei ole rukattu ainakaan vielä kertaakaan.

Myös Dyyni on Warner Brosin leffa, joka ei taatusti julkaise kahta elokuvaa samana päivänä. Veikkaamme Dyynin enskarin aikaistuvan meillä viikolla, jolloin se saapuisi teattereihin samaan aikaan kuin Yhdysvalloissa, eli 18. joulukuuta.

Dyynin virallinen synopsis typistää Frank Herbertin romaanin kertomuksen muutamaan lauseeseen:

”Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan. Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä. Hän joutuu matkustamaan universumin vaarallisimmalle planeetalle varmistaakseen perheensä ja kansansa tulevaisuuden. Kun pahansuovat voimat ryhtyvät taisteluun planeetalta löytyvästä ainutlaatuisesta ja arvokkaimmasta tunnetusta raaka-aineesta – hyödykkeestä, joka voi toteuttaa ihmiskunnan suurimmat mahdollisuudet – vain pelkonsa voittavat selviävät.”