Wonder Woman ei saanut yhtään Oscar-ehdokkuutta – Gal Gadot kuittasi asian sankarillisesti

26.01.2018 14:46 | Muropaketin toimitus

Wonder Woman ei saanut yhtään Oscar-ehdokkuutta ja joitakin katsojia tämä närkästytti kovasti. Elokuvan tähti Gal Gadot ei kuitenkaan ole moksiskaan.

Wonder Woman oli viime vuoden suuria menestyjiä niin lippuluukkumenestyksen kuin arvostuksenkin osalta. Kun Patty Jenkinsin ohjaama supersankariseikkailu ei saanut yhtään Oscar-ehdokkuutta, jotkut katsojat pahoittivat mielensä.

Entertainment Todayssa haastateltavana ollut Wonder Woman eli Gal Gadot ei kuitenkaan itse ole pahoillaan siitä, että hänen elokuvaansa ei Oscareissa huomioitu. Hyvin sankarillisesti hän kommentoi:

“Olin hyvin otettu ja liikuttunut ihmisten antamasta palautteesta, että he olivat pettyneitä siihen että Wonder Woman jätettiin ilman ehdokkuutta. Mutta me emme koskaan tehneet elokuvaa sitä varten.”

Wonder Womanille odotettiin mahdollisesti jopa ohjausehdokkuutta tai edes teknisten kategorioiden ehdokkuutta, mutta se jätettiin kokonaan huomiotta ehdokkuuksia jaettaessa. Gadot suuntaa kuitenkin katseen tulevaisuuteen:

“Mielestäni ei voi saada kaikkea. Teimme elokuvan ja se otettiin vastaan upealla, ihanalla tavalla ja haluamme pysyä nöyrinä ja kiitollisina. Olemme kuitenkin tekemässä seuraavaa elokuvaa, joten kukapa tietää? Ehkä ensi kerralla!”

Lue myös Muropaketin Tuukan ajatukset siitä, miksi Wonder Woman jäi ilman Oscar-ehdokkuutta.